Om oss

Colour and the Shape är en frisörsalong inriktad på kreativa färgbehandlingar.

Uppsalas färggladaste frisörsalong

Colour and the Shape är en frisörsalong inriktad på färgbehandlingar. Vi hjälper kunder med allt som rör hårfärg. Oavsett om du ska göra en större färgförändring, behöver fixa sin utväxt eller stärka/skydda/vårda sitt hår inför, under eller efter en färgbehandling hjälper vi till. Vi prioriterar högt att vidareutbilda oss samt uppdatera oss på de senaste trenderna, produkterna och teknikerna för att kunna leverera fantastiska resultat.

Vi har en vision om att skapa världens bästa, roligaste och mest inspirerande arbetsplats. Vår övertygelse är att bäst resultat uppnås när människor är passionerade och känner kärlek till sitt arbete. Med hög kompetens och med hjälp av smart digital marknadsföring är vår ambition att bli Uppsalas ledande frisörsalong inriktad på färgbehandlingar.

Colour and the Shape drivs idag som en enskild firma av Monica Werner som har över 20 års erfarenhet som frisör/kolorist. Företagets officiella namn är Colour and the Shape Sweden. Salongen är ansluten till Frisörföretagarna.

Kontakt

SALONGSMANAGER

Monica Werner

Maila Monica

018-100121