Balayage / Ombre

Vill du ha olika färger/skiftningar i ditt hår så är det här behandlingen för dig. Du kanske är blond och vill få in lite mer dimensioner i  ditt hår med hjälp av skuggad botten och olika nyanser i längderna. Vill du bli ljusare så skapas här en solkysst look eller en mer drastisk förändring.

Pris

Timkostnad: 890 kr/h

Tid: 180 – 480 min

Pris: 2670 – 7120 kr

Vad påverkar pris/tid?

 1. Hårets utgångsläge

  Mörkt eller färgat hår tar längre tid att ljusa upp än naturligt cendrefärgat hår.

 2. Hårets tjocklek/längd

  Tidsåtgången och priset påverkas av hur mycket hår du har. Om du har tjockt eller långt hår tar en behandling längre tid och priset blir högre.

 3. Önskat resultat

  Kalla/ljusa resultat tar längre tid att uppnå än varma/solblekta. Särskilt om du har färg i håret eller är naturligt mörk.

Plusmeny

 1. Crystal gel

  Med Crystal gel förbereder du ditt hår för bättre färgupptagning genom att rensa håret från beläggningar som till exempel mineraler, metaller, läkemedel och andra färgblockerande ämnen. Läs mer om Crystal gel här.

 2. Klippning

  Oavsett om du önskar en ny frisyr eller vill underhålla din nuvarande kan du kombinera behandlingen med att klippa dig. Tillsammans hittar vi rätt form och design som passar din önskade hårfärg.

Stärk håret med Olaplex

Undvik onödigt hårslitage med Olaplex. En behandling som skyddar, stärker och reparerar bindningarna i håret. Det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Ingår kostnadsfritt i din färgbehandling. Läs mer om Olaplex här.

Inspirationsjobb

Kostnadsfri konsultation online

Vill du göra en färgförändring med ditt hår men är osäker på vad som är möjligt för just dig? Då erbjuds du här en kostnadsfri konsultation online. Svar inom 48 timmar via mail.