Blekning / Avfärgning

Vill du ljusa upp hela ditt hår, bleka din utväxt eller bli av med gammal färg som sitter i håret sen tidigare så är det blekning/avfärgning som gäller följt av infärgning. Observera att beroende på ditt utgångsläge samt önskade resultat kan flera sittningar krävas.

Pris

Timkostnad: 890 kr/h

Tid: 180 – 480 min

Pris: 2670 – 7120 kr

Vad påverkar pris/tid?

 1. Hårets utgångsläge

  Det är alltid svårare att ljusa upp ett hår som har någon slags färg i sig än att ljusa upp ett helt ofärgat hår. Svartfärgade samt rödfärgade hår är de mest tidskrävande samt vividfärger.

 2. Hårets tjocklek/längd

  Ett långt/tjockt hår kräver mer tid samt mer varsamhet än ett kortare hår. Om du har tjockt eller långt hår tar en behandling därför längre tid.

 3. Önskat resultat

  Ju större färgförändring du vill uppnå, desto mer tid krävs. 

Plusmeny

 1. Crystal gel

  Med Crystal gel förbereder du ditt hår för bättre färgupptagning genom att rensa håret från beläggningar som till exempel mineraler, metaller, läkemedel och andra färgblockerande ämnen. Läs mer om Crystal gel här.

 2. Klippning

  Oavsett om du önskar en ny frisyr eller vill underhålla din nuvarande kan du kombinera behandlingen med att klippa dig. Tillsammans hittar vi rätt form och design som passar din önskade hårfärg.

Stärk håret med Olaplex

Undvik onödigt hårslitage med Olaplex. En behandling som skyddar, stärker och reparerar bindningarna i håret. Det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Ingår kostnadsfritt i din färgbehandling. Läs mer om Olaplex här.

Inspirationsjobb

Kostnadsfri konsultation online

Vill du göra en färgförändring med ditt hår men är osäker på vad som är möjligt för just dig? Då erbjuds du här en kostnadsfri konsultation online. Svar inom 48 timmar via mail.