Vivids / Pasteller

Vivids/pasteller är färger för dig som vill ha uppseendeväckande resultat. Färger såsom grönt, blått, turkost m.fl. Även ”grannyhair” räknas in här. För att uppnå dessa resultat måste håret blekas upp väldigt ljust innan och Olaplex är ett självklart tillval för att inte förstöra håret. Var beredd på en del underhåll av färgen hemma, då dessa färger tvättas ur fortare än andra. Bra hårkvalitet krävs.

Pris

Timkostnad: 890 kr/h

Tid: 240 – 480 min

Pris: 3560 – 7120 kr

Vad påverkar pris/tid?

 1. Hårets utgångsläge

  Mörkare hår samt hår som färgats tidigare tar längre tid tid att bleka upp.

 2. Hårets tjocklek/längd

  Tidsåtgången och priset påverkas av hur mycket hår du har. Om du har tjockt eller långt hår tar en behandling längre tid.

 3. Önskat resultat

  Pasteller, gråa-/silverfärger samt kallare toner kräver mer uppljusning än varma färger och tar därmed längre tid.

Plusmeny

 1. Crystal gel

  Med Crystal gel förbereder du ditt hår för bättre färgupptagning genom att rensa håret från beläggningar som till exempel mineraler, metaller, läkemedel och andra färgblockerande ämnen. Läs mer om Crystal gel här.

 2. Klippning

  Oavsett om du önskar en ny frisyr eller vill underhålla din nuvarande kan du kombinera behandlingen med att klippa dig. Tillsammans hittar vi rätt form och design som passar din önskade hårfärg.

Stärk håret med Olaplex

Undvik onödigt hårslitage med Olaplex. En behandling som skyddar, stärker och reparerar bindningarna i håret. Det innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Ingår kostnadsfritt i din färgbehandling. Läs mer om Olaplex här.

Inspirationsjobb

Kostnadsfri konsultation online

Vill du göra en färgförändring med ditt hår men är osäker på vad som är möjligt för just dig? Då erbjuds du här en kostnadsfri konsultation online. Svar inom 48 timmar via mail.