Prislista

Priserna är baserade på timpenning och tidsåtgång. Timpenningen är 890 kr/timme. Innan du bokar upp din tid får du ett uppskattat tids & prisförslag.

Vad ingår i priset?

Arbetstid
Material
Olaplex (I samband med färgbehandlingar)
Hemgångsråd

Vad påverkar pris/tid?

Längd och tjocklek på ditt hår
Utgångsläge och färghistorik
Önskat resultat, antal färger samt nyanser
Hur mycket uppljusning av ditt hår som krävs

Färg / Slingor

Den här behandlingen är aktuell när du ska färga/tona hela ditt hår, din utväxt eller göra traditionella folieslingor.

Tid: 120 – 240 min

Pris: 1780 – 3560 kr

Balayage / Ombre

Den här behandlingen är aktuell om du är blekt/slingad i ditt hår sedan tidigare och vill ha en mer naturlig känsla i ditt hår med hjälp av skuggad bottenfärg samt olika färgnyanser i längderna. Vill du bli ljusare skapas här en solkysst look eller en mer drastisk förändring med frihandspensling.

Tid: 180 – 480 min

Pris: 2670 – 7120 kr

Blekning / Avfärgning

Den här behandlingen är aktuell när du vill bleka din utväxt, bleka upp hela ditt naturliga hår ljusare eller när du har gamla färgningar i ditt hår som du vill ljusa upp.

Tid: 180 – 480 min

Pris: 2670 – 7120 kr

Vivids / Pasteller

Den här behandlingen är aktuell om du vill bleka upp ditt hår för att sedan få det infärgat i pastellfärger eller starka färger såsom grönt, blått, grått m.fl. Välj mellan en eller flera nyanser.

Tid: 240 – 480 min

Pris: 3560 – 7120 kr

Olaplex

Den här behandlingen är aktuell när du vill reparera ditt hår och göra det starkare och friskare. Ingår i alla färgbehandlingar men kan bokas som separat behandling.

Fristående behandling

Tid: 60 min

Pris: 890 kr

Fristående behandling + klipp

Tid: 120 min

Pris: 1780 kr

Crystal gel

Den här behandlingen är aktuell när du vill rensa/detoxa ditt hår från missfärgningar och beläggningar från t.ex metaller. Dessa kan ge exempelvis grönt eller strävt hår. Perfekt innan Olaplex eller färgbehandling för ett optimalt resultat.

Fristående behandling

Tid: 90 – 120 min

Pris: 1335 – 1780 kr (*)

Fristående behandling + klipp

Tid: 150 min

Pris: 2225 kr (*)

(*) Olaplex efterbehandling ingår

Kostnadsfri konsultation online

Vill du göra en färgförändring med ditt hår men är osäker på vad som är möjligt för just dig? Då erbjuds du här en kostnadsfri konsultation online. Svar inom 48 timmar via mail.

Parfymfri salong

På den här salongen arbetar vi för en god arbetsmiljö och tar hänsyn till astmatiker samt doftöverkänsliga. Vi har därför valt att arbeta med parfymfria vård- och stylingprodukter. Därmed är det viktigt att du kommer oparfymerad på din bokade tid.