Om Monica

Din färgexpert i Uppsala

Colour and the Shape är en salong som är specialiserad på färgbehandlingar. Den drivs av mig Monica Werner som varit verksam inom branschen sedan 1999. Är du trött på att hoppa runt bland olika frisörer och aldrig bli riktigt nöjd? Då är jag rätt frisör för dig. Inget jobb är för stort eller för litet för mig!
Om Monica
Tjänster

Top Notch tjänster för ditt hår

Oavsett om du vill göra en större färgförändring, behöver fixa din utväxt, rensa ditt hår från metaller eller stärka upp din hårkvalitet så hjälper jag dig att uppnå ditt önskade resultat. Självklart klipper jag dig i samband med din färgbehandling när du önskar att färg och form ska matcha.

Färgning

Balayage, Foilayage, Reversed balayage, Color melt, Root shadow, Root stretch, Color correction eller helt vanliga folieslingor. Jag har koll på de senaste teknikerna du ser i bilder och videor på Instagram, TikTok et cetera.

Stärkande kurer

Jag jobbar med Olaplex och K18 som har de bästa uppbyggande kurerna på marknaden. De är framtagna av forskare och kemister och används med fördel i kombination. Kemi på högsta nivå som ger resultat.

Rensning

Metaller har blivit ett stort problem för många i dag. De skadar håret och gör det missfärgat. Finns metaller i håret måste dessa rensas bort innan färgning/blekning. Jag använder mig av Crystal Gel från Malibu C.

Rådgivning

För att bibehålla ditt fina färgresultat, underhålla ditt nystärkta hår eller hålla metaller borta även hemma är det superviktigt att du använder rätt produkter. Jag hjälper dig med en personlig produktplan.
Tjänster
Boka tid

Sugen på att boka tid?

Om du är ny kund hos mig och är sugen på att boka tid behöver jag ha en konsultation med dig först. Detta för att säkerställa att färgförändringen du önskar går att utföra, att rätt tidsåtgång bokas upp och för att kunna ge dig ett ungefärligt prisspann. En konsultation kan antingen göras online här på webbsidan eller på plats på salongen. Konsultationen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting. Vill du komma till salongen för en konsultation är det bara att ringa eller mejla mig för att boka en tid. Befintliga kunder kan boka tid för behandlingar direkt via telefon eller mejl.
Boka tid
Portfolio

Highlights från portfoliot

Här hittar du några av de senaste färgjobben. Klicka på pilen till höger för att se fler jobb. Och klicka på respektive bild för att se förebilder, pris, tidsåtgång och vilka typer av behandlingar som krävs för att uppnå resultatet.
Portfolio
Contact

Låt oss snacka hårfärg

Slå en signal

Hitta hit

Skicka ett mejl

Contact